7 Mart 2011 Pazartesi

Çarşı hani solcuydu abi?


Tribünlere siyaset girsin mi girmesin mi o ayrı konu, fakat solcu geçinen bir tribün grubunun bu yukarıdaki pankartı açmasının akla mantığa sığar yanı yok kimse kusura bakmasın. Belli bir zamana kadar Beşiktaş tribünlerinin siyasi duruşunun samimiyetine inanırdım, 2005 senesinde Kadıköy deplasmanına giderken taksi parçalama olayından beri ona da inanmıyor ve devamındaki siyasi/güncel olaya gönderme yapan her pankarta veyahut eyleme şüpheci gözle yaklaşıyordum ama bu son nokta olmuş hakikaten.

Yanlış anlaşılmasın, kimsenin siyasi görüşüne karışma niyetim yok. Herkes kendi içinde vefat etmiş bir insanla ilgili ne isterse düşünebilir, hiç umurumda değil; ama solcu geçinen, ismine anarşi sembolünü koyan bir grubun tüm Türkiye'nin gözünü çevirdiği bir maçta böyle bir pankart açması komedinin önde gideni. Bu herkesi kucaklama, herkese sempatik gözükme sevdası nedir, anlayamadım gitti.

2 yorum:

  1. arkadaşlar bahsedince şaka falan sanmıştım ta ki fotoyu görene kadar.. aslında şaşırmadım.. trde sol bilinç ne kadar gelişmiş ki bir taraftar grubundan da tutarlı davranışlar bekleyelim...

    YanıtlaSil
  2. Orası öyle tabi ki ama en azından "duyarlıyız, solcuyuz" diye geçinen insanlardan biraz daha farklı bir duruş bekliyor insan. Yanlış anlaşılma olmasın, duruş konusunda ilk eleştirilecek tribün bizimkidir bir çok konuda ona lafım yok tabi ki.

    YanıtlaSil