7 Şubat 2011 Pazartesi

Biir kii üüç Insuaaaa

Çeşitli sebeplerle uzun zamandır arkadaş grubu olarak tribünde aktif bir şey yapmama kararı almıştık, dün itibariyle üzerimizdeki ölü toprağını atmış bulunuyoruz. Hafta içinde Insua, Cana, Neill, Tugay, Sabri ve Baros'a pankart yaptık, bir de büyük "Welcome to Ali Sami Yen Hell" pankartıyla güney tribünü süsledik. Sopalı bayraklar, eski pankartlar, vs saklandıkları yerlerinden çıkartıldı. Evet takım hala kötü, yönetim b.k gibi, tribünler de eskisi gibi değil, fakat bir şeylerin ucundan tutmak lazım bir şekilde.


Resim çok net değil, ve pankartlar oldukları kadar güzel çıkmamışlar sanki. Ama hepsi el emeği, son derece güzel pankartlar oldu. Diğer pankartların resmini bulamadım, bulursam ekleyeceğim. Insua'ya pankartı göstermemiz de baya bomba oldu, kenarda ısınıyor bağırıyoruz Insuaaa Insuaaa diye duymuyor bir türlü. Sonunda organize olup biir kii üüç Insuaa diye bağırınca dönüp baktı, topluca localara astığımız pankartları gösterdik. Yüzünde güller açtı haliyle, baya mutlu oldu. Maç esnasında devamlı dönüp dönüp pankartına baktı. Seviyorum bu çocuğu, bir kaç ay sonra gidecek olsa da yıllardır bu takımda olanlardan çok daha Galatasaray'lı geliyor gözüme. Twitter'ını takipteyim, pankartıyla ilgili bir şeyler yazmazsa fena bozuşacağız yalnız seninle Emiliano !

*En soldaki silüet pankartı yıllar evvel kaybettiğimiz Murat Elsaleh kardeşimizin bir resmi. Pankart kenarından yırtıldığı için biraz yamuldu malesef.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder