5 Şubat 2011 Cumartesi

O diil de #3

- Newcastle United 4-4 Arsenal: ilk 26 dakika Arsenal dört tane, son 26 dakika Newcastle dört tane attı muhteşem ötesi bir maç oldu, Premier League'de ilk kez bir takım 4 gol geriden gelip maçı çevirdi. Son dakika 5 bile oluyordu, top direği yaladı bir pozisyonda. Diaby'nin gördüğü kart heralde bir futbolcunun görebileceği en aptalca kırmızı kart olabilir, resmen takımını yaktı.

- Bu 8 gollük maçın yanında Premier League en bereketli günlerinden birini yaşadı sanırım. Manchester maçına kadar 7 maçta atılan 38 gol vardı, o maçta da 3 tane atıldı. 8 maç, 41 gol. Alt biten maç yok! Dortmund-Schalke maçından bol bol goller beklerken o maçın 0-0 berabere bitmesi ve ertesi günü bir gol patlaması görmemiz ilginç oldu. Manchester United küme düşme hattının son sırasındaki Wolverhampton Wanderers'a kaybetti ve 30 maçlık namağlup serisinin sonuna geldi. Everton-Blackpool maçının özetini de tavsiye ederim.

- Beşiktaş-Karabük maçının son dakikalarında kalp spazmı geçiriyordum resmen, oynayan takımlardan birini tutmamama rağmen (içten içe Beşiktaş'ın kazanmamasını istiyordum tabi ki). Ne pozisonlar kaçtı öyle, aman yarabbi. Beşiktaş'ın buz gibi golünü yemişler yalnız, Simao da hakikaten muhteşem bir futbolcu.

- Fenerbahçe şu anda şampiyonluğun en büyük adayı gözümde. Trabzon'un bu baskıyı kaldırması çok zor, başka bir takım olsa belki olabilirdi ama Trabzon gibi tamamı tezcanlı insanlardan oluşan bir şehir kolay kolay bu durumdan sıyrılamaz diye düşünüyorum. Bursa 2'de 2 yaptı, ama hala geçen seneki Bursa'dan çok uzak benim gözümde. Miller transferi tuttu gibi, (bu cümleyi yazdığım anda Premier League tv'deki adam Kenny Miller'la ilgili bir şey söyledi, bu kadar olmaz) ama Fener'i Kadıköy'de yenmeleri çok güç. Bakalım, inşallah yanılırız tabi ki gönlümüz şampiyonun yine Anadolu'dan çıkmasından yana, rengi farketmez.

- Yarın yeni stadımız benim gözümde ilk sınavını verecek, çünkü çok sağlam tribünlü takımlardan Eskişehir geliyor. 2600 kişilik kontenjanın tamamı dolacaktır, ve olur da skor avantjını falan ele geçirirlerse serenat dinleriz gibime geliyor.


Mick McCarthy reis, günün adamı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder